Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

"Δεκεμβριανά" 2008


Είμαστε ακόμα ζωντανοί...

…Υπάρχει μυστικό σχέδιο
αποσταθεροποίησης του ελληνικού κράτους;

Σε κάθε περίπτωση οι Έλληνες πολίτες πρέπει :

Α) πάση θυσία…
…να προστατεύσουν την Ελληνική Αστυνομία.
Β) πάση θυσία…
…να δείξουν αυτοσυγκράτηση
και να μην παρασυρθούν στην τυφλή αντίδραση
Γ) πάση θυσία…
…να αποφύγουν τη μαζική ρήξη
με τους οικονομικούς μετανάστες.

Στην αντίθετη περίπτωση
τα σημερινά "Δεκεμβριανά"
θα γίνουν πραγματικά Δεκεμβριανά
και η Ελλάδα θα μετατραπεί σε "Κόσσοβο".

Αν κάποιος άνθρωπος χτυπήσει άσχημα έναν σκύλο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κινδυνεύει. Άνθρωπος είναι και μπορεί να παγιδεύσει τον σκύλο. Αν τον χτυπήσει με ένα "γάντι", μπορεί στη συνέχεια να του το δώσει και εκείνος θα ξεσπάσει το μένος του πάνω στο "γάντι". Αυτός που τον χτύπησε θα γελάει, γιατί απλούστατα με αυτήν την έξυπνη πράξη του έφυγε από το «κάδρο» αυτών τους οποίους αντιλαμβάνεται ως εχθρούς του και άρα δεν κινδυνεύει. Ο σκύλος βλέπει σαν εχθρό του το "γάντι". Δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Ενεργεί με βάση τα ένστικτα και άρα με βάση την τελευταία εικόνα που έχει στο μυαλό του.
Με έναν ανάλογο τρόπο λειτουργεί και η εξουσία απέναντι στις ανθρώπινες μάζες. Οι ανθρώπινες μάζες λειτουργούν ως θηρία και άρα με βάση τα ένστικτα. Δεν είναι όμοιες με τον άνθρωπο ως μονάδα, ο οποίος πρώτα σκέφτεται και μετά ενεργεί. Οι μάζες πρώτα ενεργούν γιατί κινούνται από τα ένστικτά τους. Το σύστημα εξουσίας αυτό το γνωρίζει. Γνωρίζει τα ένστικτά τους και αυτά εκμεταλλεύεται. Οι Έλληνες είναι μια τέτοια ανθρώπινη μάζα, η οποία εδώ και δεκαετίες κακοποιείται συστηματικά από κάποιους, αλλά δυστυχώς δεν τους "βλέπει", γιατί ακολουθεί τα ένστικτά της και στρέφεται εναντίον των "ειδώλων" που κάποιοι τοποθετούν μπροστά της.
Η ελληνική κοινωνία έχει πραγματικούς εχθρούς, που την εκμεταλλεύονται πραγματικά. Ποιοι είναι οι εχθροί της; Αυτοί, που τη λεηλάτησαν. Αυτοί, που διεφθάρησαν και έφτασαν την κατάσταση στο απροχώρητο. Αυτοί, που της έκλεψαν τα χρήματα στο χρηματιστήριο. Αυτοί, που της έκλεψαν τον δημόσιο πλούτο μέσα από προμήθειες. Αυτοί, που ξεπούλησαν το δημόσιο κεφάλαιο στους ξένους. Αυτοί, που μοιράστηκαν μεταξύ τους το δημόσιο κεφάλαιο, έστω και μέσω μοναστηριών. Αυτοί, που τους κλέβουν καθημερινά με πάσης φύσεως "φακελάκια". Αυτοί, που άδειασαν τα ασφαλιστικά ταμεία. Αυτοί, που τους "δουλεύουν" από κοινού, παριστάνοντας τους πολιτικούς αντιπάλους και εναλλάσσονται στην εξουσία, κάνοντας διαρκώς τα ίδια πράγματα. Αυτοί, που βολεύουν τα παιδιά τους εις βάρος των παιδιών όλων των άλλων. Τέλος, αυτοί, που τους επιτρέπουν να κάνουν όλα αυτά τα παράνομα που κάνουν, χωρίς να επεμβαίνουν. Αυτοί που τους δικάζουν άδικα. Αυτοί που τους δικάζουν με βάση τα δικά τους συμφέροντα και όχι με βάση τον νόμο.
συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου