Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Όταν μιλάει ο Πάγκαλος...

Κύριε Πάγκαλε οι ευρωεκλογές τελείωσαν και η βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων ήταν να απέχει από την εκλογική διαδικασία. Παρατηρώ, όμως, ένα κρεσέντο δηλώσεων εκ μέρους σας με επιθετικούς, βαρείς, άδικους και μειωτικούς χαρακτηρισμούς. Πριν από λίγες μέρες υπερβήκατε τα εσκαμμένα και αποκαλέσατε ρεμάλια συλλήβδην το 50% σχεδόν των Ελλήνων.

Για να τελειώνει λοιπόν αυτό το παραμύθι:

Ο τελευταίος που δικαιούται να ομιλεί είστε εσείς. Εσείς είστε ο εγγονός ενός ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ που κατέλυσε το πολίτευμα το 1925. Ο παππούς σας εγκαθίδρυσε την δικτατορία και ο ίδιος είναι που συνελήφθη αρκετές φορές με την κατηγορία υποκίνησης πραξικοπήματος και εσχάτης προδοσίας. Ο παππούς σας περιφερόταν στο γραφείο του Τσολάκογλου και συμμετείχε στην ίδρυση των Ταγμάτων Ασφαλείας. Ο δικός σας παππούς στέρησε κάποτε το δικαίωμα από τους Έλληνες να προσφύγουν στις κάλπες.

Κύριε Πάγκαλε, όσο δυνατά και να φυσήξει ο αέρας μπορώ να σας εγγυηθώ ότι η Ελληνική Σημαία θα κυματίζει παντοτινά περήφανα στον ιστό της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αέρας που πρόκειται πολύ σύντομα να φυσήξει στην Ελλάδα θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όλους μαζί και θα σας στείλει στον αγύριστο.

Και λίγο παραπέρα.

Λίγο παραδίπλα από το σημείο που κρατείται ο Οτσαλάν.

απο kommatoskylo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου