Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΛΛΑ ΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Πολιτική απατεωνιά και συνεχιζόμενη κοροϊδία είναι τα όσα αποκομίσαμε αυτές τις μέρες απο τα δυο "μεγάλα" κόμματα που ενω δεν μπορούν να βάλουν καν φίμωτρο στα δικά τους στελέχη προσπαθούν να "μπουκώσουν" τον ελληνικό λαο με βλακείες...δήθεν αγωνιστικές κορώνες κατα του μνημονίου και ψεύτικες υποσχέσεις.

Ο πρώτος που έδωσε "σωσίβιο" στην κατοχική κυβέρνηση ήταν ο γνωστός κωλοτούμπας με την στήριξη που της προσέφερε.

Ακολούθησε η ΝΔ με κάποιον Βάρδα...σύμβουλος λέει του κ.Σαμαρά ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ με τις δηλώσεις του κατηγόρησε επι της ουσίας για πολιτικό καιροσκοπισμό τον πρόεδρο του λέγοντας ξεκάθαρα πως η ΝΔ καταψήφισε όχι το μνημόνιο που ήθελε στην πράξη να υπερψηφίσει αλλά απλά έπαιξε το κομματικό της παιχνίδι.

Να έχουμε να λέμε δηλαδή.....

Αφήσαμε μερικές μέρες να περάσουν απο τις δηλώσεις και αυτό για να δούμε την αντίδραση Σαμαρά.Είμασταν σίγουροι για το αποτέλεσμα αλλά περιμέναμε μήπως διαψευσθούμε.

Δυστυχώς όμως επιβεβαιωθήκαμε αφου ο κ.Σαμαράς το έκανε "γαργάρα" και άφησε μόνο κάποια παπαγαλάκια να υποστηρίζουν το αφελές ότι ο συγκεκριμένος σύμβουλος "δεν ψηφίζει".

Τώρα τι σχέση έχει αυτό με το ότι ενας εκ των συμβούλων του προέδρου της ΝΔ τον κατηγορεί ΕΥΘΕΩΣ δεν έχουμε καταλάβει....Και μάλιστα απο ότι γνωρίζουμε παραμένει και στην θέση του.

Αν αυτό δεν είναι έμμεση ομολογία τοτε τι άλλο να υποθέσουμε;

Γιατί η λογική αλλά και ο κόσμος της ΝΔ θα περίμενε σε διαφορετική περίπτωση ο πρόεδρος της ΝΔ να καταδικάσει τις δηλώσεις και να στείλει τον...σύμβουλο να πουλήσει κανένα κουστουμάκι και να αφήσει την πολιτική στους πολιτικούς που στην τελική ξέρουν να πούνε και κανένα ψέμα.

Αντι αυτού είπαμε "γαργάρα"......

Τα ίδια και χειρότερα με τον Υπουργό Πολιτισμού του George ο οποίος προφανώς δεν άκουγε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού του που κατηγορούσε (εδω γελάνε) τα ΜΜΕ ότι σπέρνουν πανικό ενω υποτίθεται οι πολίτες ευημερούν...

Δεν αντιλήφθηκε την "σιγουριά" του πρωθυπουργού του για έξοδο απο την κρίση και σε δηλώσεις του που έγιναν στο περίπτερο του Υπουργείου ο κ.Γερουλάνος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάμε "άπατοι".

"ΕΑΝ καταφέρουμε να σώσουμε την ελληνική οικονομία (και αυτό δεν είναι ακόμη βέβαιο), το βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να σώσουμε τίποτα από αυτά που μας οδήγησαν εδώ που φτάσαμε".
Η δήλωση του κ. Γερουλάνου ο οποίος όντας μάλιστα μέλος της κυβέρνησης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο καταστροφής της οικονομίας της χώρας παρά την "διαβεβαίωση" του κατοχικού πρωθυπουργού και τις ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ θυσίες του ελληνικού λαού την οποία υποτίθεται ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να διασώσει έρχεται σε ευθεία αντίθεση σχεδόν με όλα όσα ο George "ίδρωσε" για να πείσει στην ΔΕΘ.

Αλλά και εδω....."γαργάρα".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου