Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Το κατηγορητήριο κατά του Στρος Καν

Και ενώ τα βίντεο και οι φωτογραφίες με τον Ντομινίκ Στρος Καν να δηλώνει αθώος και να ακούει από την αμερικανίδα δικαστή ότι θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι να αποφασίσει, την Παρασκευή, το σώμα των ενόρκων για το τι θα γίνει στη συνέχεια, έρχεται στο φως το πλήρες κατηγορητήριο εναντίον του, με βάση το οποίο μπορεί να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης μέχρι και 25 χρόνια.

Συντάχθηκε από τον ντετέκτιβ Steven Lane, της μονάδας Special Victims Squad του Μανχάταν και περιλαμβάνει τις κατηγορίες που απηύθηνε εναντίον του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ η καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel.

H μετάφραση που ακολουθεί είναι ερασιτεχνική και δεν έχει γίνει από νομικό.

"Στις 14 Μαΐου 2011, στις 12:00 μμ μεταξύ της 45ης Οδού Δυτικά και 44ης στην Κομητεία και Πολιτεία της Νέας Υόρκης, ο κατηγορούμενος διέπραξε τα εξής αδικήματα:

1) Κακουργηματική Σεξουαλική Πράξη πρώτου βαθμού

2) Απόπειρα βιασμού πρώτου βαθμού

3) Σεξουαλική κακοποίηση πρώτου βαθμού

4) Παράνομη ομηρία δευτέρου βαθμού

5) Σεξουαλική κακοποίηση τρίτου βαθμού

6) Βίαιη επαφή

Ο εναγόμενος ενεπλάκη σε στοματική σεξουαλική πράξη και πρωκτική σεξουαλική πράξη με άλλο άτομο, με βίαιο εξαναγκασμό.

Ο εναγόμενος αποπειράθηκε να εμπλακεί σε συνουσία με άλλο άτομο με βίαιο εξαναγκασμό.

Ο εναγόμενος υπέβαλε άλλο άτομο σε σεξουαλική επαφή με βίαιο εξαναγκασμό.

Ο εναγόμενος έθεσε σε ομηρία άλλο άτομο.

Ο εναγόμενος υπέβαλε άλλο άτομο σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη συγκατάθεση του τελευταίου.

Ο εναγόμενος με πρόθεση και χωρίς νόμιμο σκοπό, ακούμπησε βίαια τα γενετήσια και τα άλλα απόκρυφα μέρη άλλου ατόμου, με σκοπό τον εξευτελισμό και την κακοποίηση του εν λόγω ατόμου και με σκοπό την ικανοποίηση της σεξουαλικής επιθυμίας του εναγομένου.

Τα αδικήματα διεπράχθησαν κάτω από τις ακόλουθες συνθήκες:

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο εναγόμενος έκλεισε την πόρτα στην παραπάνω τοποθεσία και παρεμπόδισε την καταγγέλουσα να φύγει από την παραπάνω τοποθεσία.

Θώπευσε το στήθος της καταγγέλουσας χωρίς τη συγκατάθεσή της, προσπάθησε να της αφαιρέσει το εσώρουχο και βιαίως ακούμπησε την κολπική της περιοχή.

Έφερε βιαίως σε επαφή το πέος του με το στόμα της καταγγέλουσας δύο φορές και ήταν σε θέση να καταφέρει τις παραπάνω πράξεις, χρησιμοποιώντας τη φυσική του υπεροχή."

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου