Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Μπαρόζο: Περισσότερη εξουσία στις Βρυξέλλες

mparozo Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο υποστηρίζει ότι μόνες τους οι κυβερνήσεις των χωρών-μελών της ευρωζώνης δεν είναι σε θέση να εγγυηθούν τη σταθερότητα του κοινού νομίσματος

Σε συνέντευξή του προς την Süddeutsche Zeitung του Μονάχου ο Ζ. Μ. Μπαρόζο τάσσεται υπέρ της ενίσχυσης των ευρωπαϊκών θεσμών και προαναγγέλλει για τις επόμενες εβδομάδες την κατάθεση προτάσεων στην κατεύθυνση καλύτερου συντονισμού της οικονομικής πολιτικής στις 27 χώρες μέλη της ΕΕ.

Η ευρωζώνη, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν μπορεί να κυβερνηθεί σοβαρά στο πεδίο της οικονομικής πολιτικής απλώς με δυο ετήσιες συνόδους των ευρωπαίων ηγετών. «Είναι ψευδαίσθηση», λέει χαρακτηριστικά. Ο πρόεδρος της Κομισιόν χαρακτηρίζει «επιπόλαιο» τον τρόπο που πολλές χώρες μέλη προσλαμβάνουν την ευθύνη τους έναντι της Ευρώπης.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Απαλλακτικό βούλευμα για Βουρλούμη-Ιωαννίδη

thumb_350x250_17021 Το Συμβούλιο Εφετων της Αθήνας απάλλαξε με βούλευμά του, από το κακούργημα της απιστίας από κοινού, τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ Παναγή Βουρλούμη και τον πρώην διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών του Οργανισμού Γιώργο Ιωαννίδη.

Το δευτεροβάθμιο δικαστικό συμβούλιο, συγκεκριμένα, ανέτρεψε το πρωτόδικο βούλευμα (του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας) που είχε αποφανθεί υπέρ της παραπομπής σε δίκη των κ.κ. Βουρλούμη και Ιωαννίδη για την υπόθεση των υπερτιμημένων συμβάσεων του ΟΤΕ.

Η "ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση" ήταν πνευματικό αποκύημα των Ναζί

Οι οικονομικοί τρομοκράτες σχεδιάζουν την ίδρυση των "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης"

naziΟι Ευρωπαίοι παγκοσμιοποιητές εκτελούν άλλη μια πράξη οικονομικής τρομοκρατίας, εκμεταλλευόμενοι την κρίση χρέους της ευρωζώνης, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν τις "Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης", ενώ ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman Van Rompuy, ανακοινώνει ότι είναι έτοιμος να ηγηθεί της ομάδας. Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ανατριχιαστικές ομοιότητες με κάποια σχέδια κορυφαίων Ναζί, αρκετοί από τους οποίους πρωτοστάτησαν στην ίδρυση της ΕΕ, και αποστολή των οποίων ήταν η οικοδόμηση μιας πανευρωπαϊκής οικονομικής διακυβέρνησης.

Οι ηγέτες της ΕΕ εσκεμμένα διαχέουν τον πανικό γύρω από τις συνέπειες της εξόδου των κρατών-μελών της Ευρωζώνης από το ενιαίο νόμισμα, προειδοποιώντας ότι μια ενδεχόμενη κατάρρευση του ευρώ θα οδηγήσει σε στρατιωτικό νόμο, ακόμη και σε εμφύλιο πόλεμο.

Η "λύση" που προτείνουν είναι η ανάληψη ακόμα περισσότερων εξουσιών από τους ίδιους, ώστε να δημιουργηθεί μια κοινή οικονομική πολιτική, την οποία όλα τα κράτη-μέλη θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν, εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας τους, με άλλα λόγια μια de facto οικονομική διακυβέρνηση για ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ηγεσία της ΝΔ είναι η ρεζέρβα των τοκογλύφων και των ξένων επικυρίαρχων της χώρας μας

antouan(και ο λαός το γνωρίζει)

Αν η ΝΔ και η ηγεσία της θέλει

  • να γίνει κυβέρνηση
  • αυτοδύναμη κυβέρνηση μάλιστα όπως ονειρεύεται
  • και να μας αποδείξει κιόλας πως πρόκειται και για “πατριωτική” παράταξη και “πατριωτικό” κόμμα (δεν υπάρχει μεγαλύτερο “πατριωτικό” ζήτημα από έναν λαό που πεινάει)

δεν έχει να κάνει παρά το εξής:

Να βγάλει τον ωραιότατο πρόεδρό της στα κανάλια όπου θα κάνει την εξής δήλωση.

  • “Η ΝΔ θεωρεί το δημόσιο χρέος στο μεγαλύτερό του μέρος παράνομο και άκυρο”
  • “Η ΝΔ θεωρεί το Μνημόνιο και τις “υπογραφές” άκυρες, παράνομες και αντισυνταγματικές.”

Και σχολάει η γιορτή.

Χτυπάνε αυτοδυναμία πάραυτα και εντελώς “συστημικά” και ωραία.

Ολα τα άλλα είναι λόγια του αέρα. Και έχουν ως σκοπό να κρύψουν την μεγάλη αλήθεια. Πως…

Έκθεση - χαστούκι της Διεθνούς Αμνηστίας για την Καθολική Εκκλησία

papasΝέα έκθεση του ιρλανδικού παραρτήματος της Διεθνούς Αμνηστίας αναφέρει ότι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από καθολικούς ιερείς "περιλαμβάνει πράξεις που ισοδυναμούσαν με βασανιστήρια και απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση".

Η 430 σελίδων έκθεση "μας θυμίζει ότι παιδιά της Ιρλανδίας ήταν αντικείμενα μεταχείρισης που θα ήταν τρομακτική ακόμα και για αιχμαλώτους πολέμου, πόσο μάλλον για μικρά αγόρια και κορίτσια", δήλωσε ο Ιρλανδός υπουργός παιδικών και νεανικών υποθέσεων, Φράνσις Φιτζέραλντ.

Στην έκθεση περιγράφονται μέθοδοι "τιμωρίας" παιδιών που φιλοξενούνταν σε εκκλησιαστικά ιδρύματα, για παραπτώματα όπως τα λάθη στις σχολικές εργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν – μεταξύ άλλων: κλοτσιές, εγκαύματα, μαστίγωμα, ξύρισμα των μαλλιών, φάλαγγα (!), ζεμάτισμα, κρέμασμα στον τοίχο και ξυλοδαρμό. Έχουν αναφερθεί ακόμα και δαγκώματα σκύλων.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Υπερυπουργέ Ραγκούση… “πιάσε” δυο μπιφτέκια και μια πατάτες!!!

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Ο Ραγκούσης είναι ένα πρόσωπο "μυστήριο" στην ελληνική πολιτική σκηνή. Ένα πρόσωπο, το οποίο εξακολουθεί και παραμένει σχετικά άγνωστο, αν αναλογιστεί κάποιος την άκρως θεαματική "τροχιά" που ήδη έχει διανύσει στο πολιτικό μας στερέωμα. Ένας πραγματικά "πετυχημένος" άνθρωπος, που κανένας δεν γνωρίζει πώς ακριβώς και για ποιον ακριβώς λόγο "πέτυχε". Ένας πραγματικά "προβεβλημένος" άνθρωπος, που κανένας δεν γνωρίζει για τι ακριβώς "προβλήθηκε". Ένας "αλεξιπτωτιστής" της δημόσιας ζωής. Δεν γνωρίζουμε αν πρόλαβε να βγάλει τις σαγιονάρες του και να λύσει τη μαγειρική ποδιά του πριν αναλάβει τον κορυφαίο ρόλο του στην πολιτική μας σκηνή. Τόση ήταν η βιασύνη του Giorgo να τον αναδείξει.

Ήδη συνδέεται με ένα "μεγάλο" σχέδιο του giorgikou ΠΑΣΟΚ και αυτό είναι το Σχέδιο Καλλικράτης. Το να σχεδιάσεις εξ’ αρχής το αυτοδιοικητικό σύστημα μιας ολόκληρης χώρας απαιτεί τουλάχιστον μια τεράστια γνώση και βέβαια μια ανάλογη πολιτισμική παιδεία. Απαιτεί ένα τεράστιο μείγμα γνώσεων οικονομίας, ιστορίας, πολιτικής, χωροταξίας, αλλά και διοίκησης. Θα περίμενε κάποιος μια τέτοια κολοσσιαία αλλαγή να αποτελεί προϊόν μελέτης επιτροπών σοφών σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες. Τέτοιο έργο δεν μπορεί να έχει τη μορφή ενός κοινού νομοθετήματος ενός απλού υπουργού και μάλιστα χωρίς να έχει αναπτυχθεί ένας κοινωνικός και επιστημονικός διάλογος …Χωρίς να εντοπιστούν όλα τα προβλήματα και οι τυχών κίνδυνοι, που μπορούν να ελλοχεύουν από την εφαρμογή του. Και όμως… ένα τέτοιο τιτάνιο έργο το εμφάνισε ο υπερυπουργός Ραγκούσης λίγους μήνες μετά την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ.

“Σχέδιο Καλλικράτης”: Υπογράφηκε “πρωτόκολλο συνεργασίας” Καβάλας-Σαμψούντας

kavala-imza-bas“Πρωτόκολλο συνεργασίας” υπογράφηκε ανάμεσα στους δήμους Καβάλας και Σαμψούντας. Η τελετή έγινε στην Καβάλα.

Το “Πρωτόκολλο συνεργασίας” το υπέγραψε εκ μέρους του δήμου Καβάλας ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Σιμιτσής, και εκ μέρους του δήμου Σαμψούντας ο δήμαρχος Γιουσούφ Ζιγιά Γιλμάζ.

Στην τελετή παραβρέθηκαν η υποπρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μπερίν Οκούρ, οι αντιπεριφερειάρχες Αρχέλαος Γκράνας, Κώστας Παπακοσμάς, και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καβάλας. Ανάμεσα στους μετέχοντες ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Καβάλας Χαράλαμπος Αλεξανδρίδης καθώς και γυναικείο συγκρότημα παραδοσιακών χορών με τοπικές φορεσιές. Μεγάλη ήταν φυσικά η συμβολή Λεϊλά Ουστέλ Τσαγατάι η οποία ετοίμασε αυτήν την τελετή και στους δύο δήμους. Αυτό το ανέφεραν και οι δύο δήμαρχοι στις ομιλίες τους.

Στην τελετή ο δήμαρχος Σαμψούντας Γιουσούφ Ζιγιά Γιλμάζ που ανέγνωσε και υπέγραψε το ¨Πρωτόκολλο συνεργασίας¨ ανέφερε τα εξής :

Τουρκο-ισραηλινή κρίση… παραμύθι με πολλούς πελάτες!

  • shamseddinΉλθε η ώρα να καταλάβουν οι Ιρανοί το δούλεμα που τους ρίχνουν οι Τούρκοι. Σκληρή δήλωση Ιρανού αξιωματούχου εναντίον της Τουρκίας!

Ο Μοχαμάντ Κοβσάρι (Mohammad Kowsari), μέλος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας και Εξωτερικής Πολιτικής του Κοινοβουλίου του Ιράν, αναφερόμενος στην απόφαση της Τουρκίας να αποδεχτεί την εγκατάσταση στο έδαφός της  του ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης της αντιπυραυλικής ομπρέλας, είπε ότι "πρόκειται για στρατηγικό λάθος, που δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την διπρόσωπη πολιτική της Τουρκίας και θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ισλαμική κυβέρνηση της Τουρκίας".

Ο αστυνομικός που συνέλαβε τους Ισραηλινούς πράκτορες λίγο μετά τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους σπάει την σιωπή του!

DeCarloΟ αστυνόμος του New Jersey υπεύθυνος για την σύλληψη των 5 Ισραηλινών που βιντεοσκοπούσαν και γιόρταζαν την ώρα που οι Δίδυμοι Πύργοι καιγόταν, έσπασε την σιωπή του και συμφώνησε να δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη στο American Free Press στις 16 Σεπτεμβρίου.

Καθώς οι αναγνώστες του AFP, είναι αναμφισβήτητα ενήμεροι, αυτοί είναι οι ίδιοι Ισραηλινοί που εργάζοταν υπο την διεύθυνση της Urban Moving Systems, μια εταιρεία καθρέπτης της Mossad στο επίκεντρο της Ισραηλινής συμμετοχής στις επιθέσεις της 11/9.

Ο αρχιφύλακς Scott DeCarlo δεν έχει μιλήσει ποτέ στα ΜΜΕ σχετικά με τις λεπτομέρειες της ημέρας εκείνης εκτός απο δυο εμφανίσεις 30 δευτερολέπτων σε βίντεο στο διαδίκτυο απο μη καθορισμένες πηγές. Στην πραγματικότητα, ο DeCarlo επιβεβαίωσε οτι αυτή είναι η πρώτη και τελευταία συνέντευξη που θα παραχωρήσει πάνω στο θέμα αυτό.

Οι ανίκανοι και συνένοχοι δεν μπορούν να κυβερνήσουν

pinelopiΗ Ελλάδα φαίνεται να καταρρέει.

Οι ένοχοι αυτής της τραγικής πραγματικότητας είναι οι πρωταγωνιστές του σημερινού πολιτικού σκηνικού.

Είτε κυβέρνησαν, είτε υπήρξαν σιωπηλοί μάρτυρες του αίσχους.

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ σχεδιάζουν συγκυβέρνηση, για το καλό του τόπου. Σχεδιάζουν να διαχειριστούν μαζί την οικονομία που κατέστρεψαν. Οι ένοχοι ενώ μένουν ατιμώρητοι συνεχίζουν να εμπαίζουν τον Ελληνικό λαό και να λειτουργούν εις βάρος των πάρα πολλών πολιτών.

Ανίκανοι να διαχειριστούν τα οικονομικά των κομμάτων τους, αφού χρωστάνε δεκάδες εκατομμύρια και έχουν προεισπράξει μέχρι και το 2017 τις κρατικές επιχορηγήσεις προς τα κόμματα, τολμούν να ζητάνε να διαχειριστούν την οικονομία της χώρας! Αυτοί που έκαναν ανακαινίσεις στα κομματικά τους γραφεία, τη στιγμή που οι πολίτες καλούνται να περάσουν πεινώντας έναν παγωμένο χειμώνα χωρίς θέρμανση, στην ανεργία, τολμούν να μιλάνε για την σωτηρία της χώρας που οι ίδιοι κατέστρεψαν.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Θα πάρεις... μονόδρομο,σύντομα!

OUST1 Ο φοβισμένος και εξαφανισμένος, δυστυχώς όχι για πάντα, ΓΑΠ, μετά την επιστροφή από το Λονδίνο, μας πήρε ΚΑΙ ΑΛΛΑ νέα μέτρα, τα οποία έβαλε τον Βενιζέλο να ανακοινώσει(όπως και το χαράτσι που ποινικοποιεί ουσιαστικά το ΒΑΣΙΚΟ ανθρώπινο δικαίωμα στην ιδιοκτησία) ως μονόδρομο «σωτηρίας». Αυτός ο μονόδρομος ρε ΓΑΠ δεν έχει τελειωμό 2 χρόνια τώρα και πλέον το «έργο» κούρασε τον κόσμο.....

Περιμέναμε στους 20 μήνες(όχι το βίντεο) ή έστω στον 1 χρόνο ΠΑΣΟΚ και μνημονίου να πεις έστω μερικούς από τους λόγους που πήρες τόσες ζωές στον λαιμό σου και ξεφτίλισες την Ελλάδα όσο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι ανάξιοι «κυβερνήτες» σε 37 χρόνια! Αντ’ αυτού, το ίδιο τροπάρι(είσαι άθεος και Αμερικανοπολωνοσουηδοεβραίος(!) και καλύτερα να λέω ίδια «καραμέλα»).

Δανεικά από Δανία… με Υποθήκη την ΚΩ!

messerschmidt «Ο ΤΙΤΛΟΣ της Δανικής εφημερίδας σε μετάφραση»

ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ (DF) ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ ΥΠΟΘΗΚΗ...

«Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  του Άρθρου»

Αν η Ελλάδα θα πρέπει δανειστεί χρήματα από την Ε.Ε. για να επιβιώσουν, το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας θα απαιτήσει από την Κυβέρνηση να λάβει πιο  δραστικά και μη παραδοσιακά διασφαλιστηκά μέτρα .

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Το εβραϊκό 4ο Ράιχ θα νικηθεί στην Ελλάδα

Benjamin NetanyahuΓράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

  • Λάθος της Ευρώπης που εμπιστεύτηκε τη Γερμανία. Όλοι μας νομίζαμε ότι είχαμε απέναντί μας μια Γερμανία που ήθελε να γίνει ευρωπαϊκή, ενώ στην πραγματικότητα είχαμε μια Γερμανία που ήθελε να ξαναδοκιμάσει να κάνει την Ευρώπη γερμανική.

Το εβραϊκό 4ο Ράιχ θα νικηθεί στην Ελλάδα.

Η Γερμανία και όχι η Ελλάδα είναι ο αθενής «κρίκος» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάζοντας κάποιος τον τίτλο του άρθρου, θα αναρωτηθεί - και μάλιστα ευλόγως - για τη διανοητική μας κατάσταση. Πιστεύουμε αυτά τα οποία λέμε ή μήπως βρισκόμαστε υπό την επήρεια ουσιών; Είναι δυνατόν το "τέρας" του Ρήνου να αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την Ευρωπαϊκή Οικονομία και όχι ο μεγάλος "ασθενής" του Αιγαίου; Είναι δυνατόν ο Βορειοευρωπαίος "ροδαλός" γίγαντας να είναι ο ασθενής "κρίκος" της Ε.Ε. και όχι ο "χλωμός" νάνος των Βαλκανίων; Είναι δυνατόν να απειλείται το "τρένο" της Ευρώπης από την πολυδιαφημισμένη τευτονική "μηχανή" του και όχι από το καθυστερημένο "βαγόνι" της ουράς;

Handelsblatt: Κρυφό χρέος 5 τρισ. ευρώ στη Γερμανία

  • merkel Τα… Greek Statistics δεν είναι ελληνική πρωτοτυπία – Οι Γερμανοί έκρυβαν τρισ. ευρώ

Το γύρο του κόσμου κάνει δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt ότι το Βερολίνο έχει κρύψει κάτω από το χαλί 5 τρισ. ευρώ.

Λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες ότι το έλλειμμα του 2009 «μαγειρεύτηκε» για να παρουσιαστεί μεγαλύτερο, έρχονται αποκαλύψεις για τη Γερμανία ότι κρύβει χρέος!

Greek statistics ή μήπως German statistics;

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, επικαλούμενη τις εκτιμήσεις του Bernd Raffelhueschen, καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Freiburg, το γερμανικό δημόσιο χρέος είναι πολύ υψηλότερο σε σχέση με αυτό που εμφανίζουν τα επίσημα στοιχεία.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Δημήτρης Δόλλης (υφυπουργός Εξωτερικών): ''Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη Ιερουσαλήμ''

dollislibΗ δήλωση έγινε στο γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, βράδυ Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου 2011, σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο... μεγαλοεπιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης και Εβραίοι ραβίνοι-πολιτικοί.

Στο γενικό Προξενείο της Ελλάδας, γίνονται συχνά εκδηλώσεις γιά ισραηλινα- εβραϊκά θέματα (Ολοκαύτωμα κ.ά.) αλλά σπάνια για ελληνικά. Στην εκδήλωση παρόντες συνολικά 18 Αμερικανο-'Ελληνες και περίπου 70 Αμερικανο- Ισραηλινοί.

Με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον GAP και τις στενές σχέσεις του -με υπόδειξη της Ουάσιγκτον- με το εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ (που τον θεωρεί ''ως τον καλύτερο φίλο του Ισραήλ στην Ελλάδα'') άλλαξαν πολιτική και οι διπλωματικές αποστολές μας, οι οποίες, με εντολή από την Αθήνα, μετατράπηκαν άτυπα σε...προξενεία προβολής του Ισραήλ και χώρους εκδηλώσεων γιά το Ολοκαύτωμα.

Στο Βερολίνο ο πάπας Βενέδικτος

pope-benedetto-xvi-youtube Ο πάπας Βενέδικτος ο 16ος μεταβαίνει σήμερα στη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιήσει τετραήμερη επίσημη επίσκεψη με σταθμούς στο Βερολίνο, την Ερφούρτη και το Φράιμπουργκ.

Μετά τον χαιρετισμό που θα του απευθύνουν κατά την άφιξή του ο πρόεδρος Κρίστιαν Βουλφ και η καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ, ο πάπας αργότερα σήμερα θα εκφωνήσει ομιλία στο γερμανικό κοινοβούλιο, την Bundestag, και θα τελέσει λειτουργία στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν 70.000 πιστοί.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του πρόκειται να συναντηθεί με ηγέτες της Προτεσταντικής Εκκλησίας και εκπροσώπους του μουσουλμανικού και του εβραϊκού δόγματος. Ο ποντίφικας αναμένεται επίσης να συναντηθεί με θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από ιερείς, παρότι αυτό δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Νίτσε: Να, γιατί μισούν τους Έλληνες!

330594-axilleas1Από το βιβλίο «Γένεση της Τραγωδίας»:

«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι ο,τιδήποτε κι αν (οι δυτικοευρωπαίοι) δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.

Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά (για κάθε εποχή) ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. (…)

The Sydney Morning Herald: “Πετάξτε έξω την Ελλάδα που κλέβει πριν η σαπίλα παραλύσει όλο τον κόσμο”

αρχείο λήψηςΣκέτο «δηλητήριο» για την Ελλάδα και τους Έλληνες ήταν το κύριο άρθρο γνώμης που δημοσίευσε μια από τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες εφημερίδες της Αυστραλίας και που ήταν το αποκορύφωμα μιας εβδομάδας με ιδιαίτερα αρνητικά δημοσιεύματα του αυστραλιανού τύπου για την ελληνική οικονομία.

Το άρθρο του Paul Sheehan στην εφημερίδα «The Sydney Morning Herald» δεν αναφερόταν όμως μόνο στην οικονομία. Με αφορμή ην οικονομική κρίση, παρουσίαζε την Ελλάδα ως «έθνος απατεώνων», γεγονός που προκάλεσε οργή και έντονες αντιδράσεις.

Στο συγκεκριμένο άρθρο υποστηρίζεται ότι «το εθνικό σπορ της Ελλάδας είναι η κοροϊδία και η εξαπάτηση σε κάθε επίπεδο της κοινωνικής ζωής».

Focus: “Αντικατάσταση της Ελλάδας από την Τουρκία στην Ευρωζώνη!”

  • b-german-idiot-focusFocus: “Όμηροι των Ελλήνων ή συνεργάτες των Τούρκων;”

Με σημερινό του δημοσίευμα, το γερμανικό περιοδικό Focus προτείνει την αντικατάσταση της Ελλάδας από την Τουρκία στην Ευρωζώνη, με δεδομένο ότι η μία είναι μια προβληματική χώρα, ενώ η άλλη είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη οικονομία, προτείνει ο διευθυντής του Focus, Uli Dönch

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, οι Ευρωπαίοι πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους ώστε να ανταποκριθούν στις παγκόσμιες οικονομικές προκλήσεις. Αυτό σημαίνει πρακτικά, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, ότι πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε να καταστεί δυνατή η ύπαρξη μιας Ευρώπης δύο, ακόμα και τριών, ταχυτήτων, με ισχυρό και σταθερό πυρήνα, στην οποία θα περιλαμβάνεται και η Τουρκία.

Πολλοί παίκτες σε μια μικρή σκακιέρα

s-chess-deathΓράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Ελλάδα, Τουρκία, Γερμανία και Ισραήλ σε μια θανάσιμη «παρτίδα».

Όσο και να απειλούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο φαίνονται πλέον οι Γερμανοί που βρίσκονται από «πίσω» τους.

Τι σχέση έχει ο Νεοθωμανισμός της Τουρκίας με τη Μοσάντ και το Ισραήλ;

Όταν ένας ηλεκτρολόγος θέλει να δει την "εικόνα" ενός κυκλώματος, κάνει μια απλή κίνηση. Βάζει τον διακόπτη στο "on" και βλέπει ποιες συσκευές "ανταποκρίνονται" στη επιλογή του. Ασφαλέστερος και απλούστερος τρόπος εκτός από αυτόν, για να ελέγξεις ένα κύκλωμα, δεν υπάρχει. Όμως, κυκλώματα δεν είναι μόνον τα ηλεκτρικά. Κυκλώματα υπάρχουν πολλών ειδών και σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχουν κυκλώματα οικονομικά, θρησκευτικά, εγκληματικά, αλλά και πολιτικά και διπλωματικά. Κυκλώματα, των οποίων τα μέλη για τον οποιονδήποτε λόγο δεν θέλουν να φαίνονται ότι συνεργάζονται ή ότι έχουν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους.

Τέτοια μυστικά "κυκλώματα" υπάρχουν πολλά και στη διεθνή διπλωματία …Κυκλώματα κρατών, τα οποία συνεργάζονται στενά μεταξύ τους, αλλά κρίνουν πως δεν τα συμφέρει η δημοσιοποίηση της συνεργασίας τους.

Για διάφορους λόγους, τους οποίους γνωρίζουν τα ίδια, κρίνουν ότι δεν τα συμφέρει να είναι ορατά ως σύμμαχοι και εταίροι …Κυκλώματα κρατών, των οποίων τα συμφέροντα τα αναγκάζουν να κινούνται στις "σκιές". Αυτά τα κυκλώματα όμως, όσο πολύπλοκα και πολυσύνθετα κι αν είναι, δεν μπορούν να ξεφύγουν από την απλή λογική της λειτουργίας όλων των κυκλωμάτων.

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ

images (1) Όλα αλλάζουν κι όλα ανατρέπονται!

Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο.

Κανένας γάιδαρος δεν είναι πια δεμένος από κανέναν.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ακόμη και οι πιο σημαντικές κατακτήσεις... ξεκατακτώνται!

Τώρα όσοι νόμιζαν όλα τα αυτονόητα δικαιώματά μας δεδομένα, ξαφνικά πανικοβάλλονται.

Πανικοβάλλονται γιατί, όταν χιλιάδες φωνές τους καλούσαν σε επαγρύπνιση, αυτοί "αγρόν ηγόραζον.

Κωδικός …χαϊβάνι!

  • O Τούρκος Πρόεδρος στο Βερολίνο

Ο Αμντουλάχ Γκιούλ συναντήθηκε με την Άνγκελα Μέρκελ και μίλησαν διεξοδικά για τα διμερή και επίκαιρα πολιτικά θέματα. Ο Τούρκος Πρόεδρος εμφανίστηκε ως ο ηγέτης μιας ισχυρής χώρας.

Η υποδοχή του Τούρκου Προέδρου Αμντουλάχ Γκιούλ ήταν θερμή από τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Μίλησαν για όλα και λίγο μετά τη συνάντηση ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, δήλωνε μέσω twitter πως ‘οι καλές γνώσεις των γερμανικών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη ένταξη στη γερμανική κοινωνία’. Ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα για τις δυο πλευρές, όπως άλλωστε και οι σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Γερμανοί παραδέχονται ότι μας οφείλουν το κατοχικό δάνειο!

Ἡ γερμανική ἐφημερίδα Welt am Sonntag σέ χθεσινό, πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της μέ τίτλο «Ἡ Γερμανία ὀφείλει στούς Ἕλληνες 70 δισεκατομμύρια» παραδέχεται οὔτε λίγο, οὔτε πολύ ὅτι οἱ Γερμανοί διέπραξαν ἀποτρόπαιες πράξεις στά Βαλκάνια καί ίδιαιτέρως στήν Ἑλλάδα καί ὅτι  ἔλαβαν δάνειο ἀπό τήν τότε Ἑλληνική κυβέρνησι 476 ἑκατομμυρίων μάρκων.

Ἀναφέρεται καί στήν σφαγή τοῦ Διστόμου… Γράφει, ἐπίσης ὅτι στίς 16 Μαΐου τοῦ 1960 ἡ τότε Ἑλληνική κυβέρνησις μετά τῆς Γερμανικῆς, ὑπέγραψαν σύμβασι ἡ ὁποία ἀναφέρει ὅτι ἡ Γερμανία κατέβαλε 115 ἑκατομμύρια μᾶρκα γιά τά ἑλληνικά θύματα τῆς ναζιστικῆς θηριωδίας. Αὐτό συνδέεται με τη δέσμευσι ὅτι καμμία πρόσθετη ἀπαίτησις για μεμονωμένες αποζημιώσεις θά πρέπῃ νά εἶναι πλέον ἀποδεκτή!

Η επίθεση του γερμανικού τύπου στην Ελλάδα …Ποιοι κρύβονται από πίσω!

ff  "Θα στηρίξουμε την Ελλάδα αν φύγει από το ευρώ"

Πλήθος και σήμερα τα δημοσιεύματα στον γερμανικό τύπο για την Ελλάδα και το σενάριο εξόδου από το ευρώ. Ανάμεσά τους ένας απολογισμός για τα δύο χρόνια του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

Σε σχόλιο με τίτλο «Ειδική οικονομική ζώνη για την Ελλάδα» η Frankfurter Allgemeine Zeitungπαρατηρεί στο πρωτοσέλιδο: «Ο απολογισμός μετά από δύο χρόνια πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου και τρεισήμισι δεκαετίες οικονομική κακοδιαχείριση: Η ελληνική οικονομία κάθε άλλο παρά ανταγωνιστική είναι. Στην Ελλάδα κυριαρχεί μια νοοτροπία, που είναι εμπόδιο για την ύπαρξη συγκροτημένου κράτους. Μια τάξη πολιτικών που έχει αποτύχει. Ένα εκλογικό σώμα που βοήθησε επανειλημμένα την τάξη των πολιτικών να αναρριχηθεί στην εξουσία. Και έναν πρωθυπουργό που δεν δίνει την εντύπωση ότι πιστεύει ακόμα στην αλλαγή...»

Ο Ελληνισμός δεν είναι «θνητός» για να πεθάνει!

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη το τρομοκρατικό σενάριο περί πτωχεύσεως της χώρας. Συγνώμη, σήμερα πτωχεύει η χώρα; Η χώρα έχει πτωχεύσει πάνω από μία δεκαετία. Το θέμα δεν είναι αν έχει πτωχεύσει η χώρα ή όχι. Το θέμα είναι να διευκρινίσουμε μεταξύ μας οι νεοέλληνες τον όρο …«πτώχευση».

Τι εννοούμε με τον όρο «πτώχευση»; Πτώχευση κοινωνική; οικονομική; τι πτώχευση; πτώχευση σε όλα τα επίπεδα; Η ιστορία γράφει πως περίπου πάντα, το κράτος που οδηγήθηκε σε οικονομική πτώχευση πρωτίστως είχε δεχτεί σημαντικές αλλοιώσεις στο τομέα της παιδείας του. Κοινώς υπάρχουν στάδια στη πτώχευση. Πτωχεύει πρώτα η παιδεία μας, και στο τέλος η οικονομία μας.

Βούλιαξε τον Παρθενώνα, το γερμανικό Focus

Ένα ακόμη προκλητικό πρωτοσέλιδο του γερμανικού περιοδικού FOCUS βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας, με τον Παρθενώνα να βουλιάζει σε λίμνη. Το γερμανικό FOCUS έχει μια “αδυναμία” στον αρχαίο ελληνικό Πολιτισμό που συχνά τον επεξεργάζεται με μοντάζ που μόνο θλίψη προκαλούν.

“Γερμανία”... το χαϊβάνι της Ευρώπης

 

Κάποιοι στο Βερολίνο συνεχίζουν τον... «Τριακονταετή Πόλεμο».s-german-idiot

Θρησκευτικός είναι ο πόλεμος εναντίον των PIIGS της Μεσογείου.

Σε μερικά χρόνια θα έχουν εξαφανιστεί από την Ευρώπη έννοιες όπως «Γερμανία» ή «Γερμανοί».

Το να ισχυριστεί κάποιος στη σημερινή εποχή ότι κάποιο κράτος ή κάποιος λαός μπορεί να "εξαφανιστεί" από το "πρόσωπο" της Γης, αυτό είναι κάτι, το οποίο είναι παντελώς ξένο με την επικρατούσα πλέον λογική. Στα σκοτεινά χρόνια του Μεσαίωνα αυτό μπορεί και να γινόταν κάτω από τα "λεπίδια" των σφαγέων. Σήμερα, είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο; Βεβαίως και μπορεί να γίνει. Αυτό, το οποίο ισχυριζόμαστε, πιθανόν στο πρώτο άκουσμά του να φαίνεται παράξενο, αλλά δεν είναι και τόσο απίθανο ως ενδεχόμενο να συμβεί, αν κάποιος σκεφτεί τα δεδομένα πάνω σε μια βάση λογικής, η οποία περιλαμβάνει όλες τις ιδιομορφίες του κόσμου στον οποίο ζούμε σήμερα.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Υπο κλοιό διαδηλωτών η Wall Street.

Από εχθές είναι σε εξέλιξη η διαμαρτυρία που καλούσε σε κατάληψη τηςWallstreet . Η εκτίμηση για τον κόσμο μιλάει για κάποιες χιλιάδες αν και υπάρχουν εκτιμήσεις μέχρι και για 50.000 κόσμου περιμετρικά της Γουόλ Στρήτ και διασκορπισμένο σε μικρές συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες.

Το livestream  από Νέα Υόρκη:http://www.livestream.com/globalrevolution . Ο κόσμος τραγουδάει, φωνάζει συνθήματα και μέχρι που κάποιοι έκαψαν συμβολικά κάποια χαρτονομίσματα.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Για πες μας ρε Σαμαρά, πόσο ήταν το έλλειμμα το 2009;

Βενιζελική Ανώνυμη Εταιρεία

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

...Το επίσημο όνομα του «δικομματισμού»

...Η συμμορία η οποία εκτελεί «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον της Ελλάδας.

... Αυτοί, οι οποίοι μας οδήγησαν από τη μικρασιατική καταστροφή και τη Χούντα στην καταστροφή του ΔΝΤ.

Παπανδρέου και Σαμαράς …Συνένοχοι …ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Κάθε φορά, που ξεκινάμε να γράφουμε ένα καινούργιο κείμενο, έρχεται στο νου μας μια αρχαία κινέζικη παροιμία. Μια παροιμία, η οποία, για να "επιβιώσει" στην κάμινο των αιώνων, είναι σίγουρα σοφή και η οποία μας λέει το εξής απλό: "Αν θέλεις να ταΐσεις έναν πεινασμένο, μην του δίνεις ψάρι για να φάει …αλλά μάθε του να ψαρεύει." Τι θέλουμε να πούμε μ' αυτό; Θέλουμε να πούμε ότι, κάθε φορά που θέλουμε μέσω ενός κειμένου να δώσουμε "τροφή" στον αναγνώστη, ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα μόνιμο δίλημμα. Να γράψουμε με συνοπτικές διαδικασίες την άποψή μας για το θέμα ή να "ταξιδεύσουμε" τον αναγνώστη; Να στηριχθούμε στην αλήθεια, η οποία προκύπτει από την πληροφορία ή στην αλήθεια, η οποία προκύπτει από τη λογική κρίση;

Ισραηλινή Εφημερίδα: “Το Οικονομικό ψέμα της Τουρκίας” ή “Η φούσκα του Ερντογάν”

Είναι ενδιαφέρον, πιστεύω, να δούμε πως βλέπουν οι Ισραηλινοί , σήμερα, την Τουρκία και τον ηγέτη της, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ένα ενδεικτικό άρθρο είναι αυτό το οποίο ακολουθεί, το οποίο δημοσιεύεται σε ισραηλινή ιστοσελίδα και έχει τον τίτλο « Το Οικονομικό ψέμα της Τουρκίας» με υπότιτλο « Η Τουρκία δεν είναι οικονομική δύναμη, η πιστωτική φούσκα του Ερντογάν σύντομα θα εκραγεί».

 

Ακολουθεί:

Μερικοί αναφέρονται σε αυτόν (Ερντογάν) ως το «νέο σουλτάνο της Μέσης Ανατολής σε μια νέο-οθωμανική αυτοκρατορία», η αλήθεια, όμως, για το βασίλειο του Ερντογάν, είναι τελείως διαφορετική.

Δεν είμαστε αντιμέτωποι σε μια οικονομική δύναμη, αλλά, μάλλον, σε ένα κράτος που η πιστωτική του φούσκα θα πλημμυρίσει ανά πάσα στιγμή και θα πέσει η οικονομία του.

Ματαιώνεται η επίσκεψη Παπανδρέου στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, ο κ. Παπανδρέου δεν θα πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο ταξίδι του στις ΗΠΑ. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η "επίσημη" δικαιολογία της ματαιώσως του ταξιδιού, αλλά εν προκειμένω ταιριάζει απόλυτα το : "κοντά στο νού κι΄ η γνώση".

Ενώ Παπούλιας, Παπανδρέου και Μπουτάρης συναντήθηκαν με τα αφεντικά τους της JFNA τη Τετάρτη, ο Γκαγκάς πηγαίνει στη Νέα Υόρκη να συναντήσει τα υπόλοιπα του Διεθνούς Σιωνισμού.

Επαφή με τον Νετανιάχου ο Παπανδρέου (και όχι μόνο) από την Ελλάδα για να συζητήσει για τις γεωτρήσεις πετρελαίου.

ΑΘΗΝΑ (JTA) – Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου είχε «προγραμματισμένες» διαβουλεύσεις με τον Ισραηλινό ομόλογό του Benjamin Netanyahu, σχετικά με την έναρξη γεωτρήσεων για το φυσικό αέριο κοντά στη Κύπρο.

Σύμφωνα με πηγές του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, ο Παπανδρέου ενεργοποίησε τη (στρατιωτική) συμφωνία, μετά από μια τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Νετανιάχου την Τετάρτη το βράδυ.

“Γκάζι” για αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ, καθώς η αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή επέλεξε νομικούς και τεχνικούς συμβούλους. Παράλληλα, το υπουργείο Οικονομικών αναζητεί συμβούλους και για την αξιοποίηση της εταιρείας "Ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι".

Πιο αναλυτικά, από τον ΟΠΑΠ το οικονομικό επιτελείο αναζητεί έσοδα με τρεις κινήσεις.

Αρχικά θα ανανεωθεί η άδεια του Οργανισμού για την αποκλειστική διαχείριση των παιχνιδιών και θα του παραχωρηθεί το δικαίωμα να θέσει σε λειτουργία 35.000 ηλεκτρονικά μηχανήματα τυχερών παιγνίων. Αυτές οι δύο κινήσεις θα πρέπει, βάσει Μνημονίου, να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους. Στη συνέχεια η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στον ΟΠΑΠ. Για την αποκρατικοποίηση του Οργανισμού επελέγησαν:

Τα ονόματα των πολιτικών που έπαιρναν δωρεές από τη “μαφία των ακινήτων”

mpako

  • Καταθέτοντας λοιπόν ενώπιον του κ. Ντογιάκου, ο 66χρονος δικηγόρος, αναφέρει την πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη, τον πρώην δήμαρχο Δήμου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, τον υπουργό του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σκανδαλίδη, τον επίσης βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργό Πέτρο Ευθυμίου, καθώς και την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ Σοφία Καλατζάκου, ως τα πρόσωπα που λάμβαναν διάφορες χρηματικές δωρεές από τον φερόμενο ως εκ των εγκεφάλων της εγκληματικής οργάνωσης, Σταύρο Γεωργιτσογιαννάκο.

Πολιτικά πρόσωπα και δημοτικούς άρχοντες φέρεται να χρηματοδοτούσαν οι εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης που είχαν στήσει τη «μαφία των ακινήτων», αλλά και το λεγόμενο«παραδικαστικό κύκλωμα Νο2».

Συγκεκριμένα, στα χέρια του αντεισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, που διερευνά την υπόθεση, εκτός από τις χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων που κατέγραψε ο “αρχικοριός” της ΕΥΠ, βρίσκεται και μία συγκλονιστική κατάθεση που έχει δώσει στις 29-11-2010, ο δικηγόρος Δημήτρης Παρασκευόπουλος.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ζωή Γεωργαντά καταγγέλλει το σκόπιμο φούσκωμα του ελλείμματος το 2009

“Το έλλειμμα του '09 είχε τεχνηέντως διογκωθεί για να φανεί ότι η χώρα είχε το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμα και από αυτό της Ιρλανδίας που ήταν 14%, με σκοπό να δικαιολογηθούν όλα αυτά τα βαριά μέτρα κατά της χώρας.”

Οι Ανώτατοι Άχρηστοι της Ηρώδου του Αττικού

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Τα μεγάλα καράβια βουλιάζουν από μικρές τρύπες.

Τα διαρκή εγκλήματα των Προέδρων της Δημοκρατίας της μεταπολίτευσης.

Βλέποντας κάποιος τον πανικό των Βρυξελών, που, ως νέοι κονκισταδόρες κατακτητές, "απαιτούν" ακόμα και τη γραπτή "συναίνεση" των κομμάτων της αντιπολίτευσης στο καταστροφικό Μνημόνιο, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα πραγματικά δεδομένα μιας αληθινής τραγωδίας: Την τραγωδία της κατάλυσης του Συντάγματος της μόνον κατ’ όνομα πλέον Ελληνικής Δημοκρατίας. Καταλύεται το Σύνταγμα και ο ρόλος των κομμάτων μέσω αυτής της απαίτησης των ξένων επικυρίαρχων. Καταργείται ο ρόλος της αντιπολίτευσης και μέσα από αυτήν υπονομεύεται ο συνολικός ρόλος της Βουλής. Γιατί; Γιατί μια κομματική ηγεσία πιέζεται από εξωτερικούς και μη θεσμικούς παράγοντες να "δεσμευτεί", ώστε να μην εκτελέσει το καθήκον της και ταυτόχρονα αυτή η "δέσμευσή" της μεταφέρεται παράνομα και στη Βουλή.

Βόμβα: Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat!

ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΕ!

Οι έλληνες πατριώτες, ένστολοι ή μη, οφείλουν να υψώσουν ασπίδα προστασίας γύρω από αυτή την ηρωΐδα που αποκαλύπτει την μεθόδευση εκποίησης της χώρας.

Δικαιώνεται ο τ. πρόεδρος της ΕΣΥΕ, Μανώλης Κοντοπυράκης, που υποστήριξε ότι ο Παπακωνσταντίνου είναι ψεύτης και διόγκωσε το έλλειμμα!

Νέα τροπή και στις αποκαλύψεις Καμμένου μετά την αποκάλυψη.

Από την πρώτη στιγμή φωνάζαμε για μαϊμού έλλειμμα όταν όλα τα ΜΜ”Ε” το προέβαλαν για να δημιουργήσουν κρίση δανεισμού, έξοδο από τις αγορές, υπαγωγή στο μνημόνιο.

Η κυβέρνηση πρέπει να πέσει ΣΗΜΕΡΑ. Όπως και η δικαιοσύνη πρέπει να επέμβει αυτεπάγγελτα.

Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του διαβόλου ήταν να πείσει ότι δεν υπάρχει.

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΑΤΣΑ

Η Ζωή Γεωργαντά αποκαλύπτει: – ”Μας ήρθε έτοιμο-μαγειρεμένο από τους Γερμανούς το έλλειμμα του 2009”

- ”Δεν υπήρχε θέμα χρεοκοπίας.Το μεθόδευσαν για να μπούμε στο Μνημόνιο και να πάρουν όλα τα μέτρα που φορτώθηκε άδικα ο ελληνικός λαός”

- ”Ο Παπακωσταντίνου μας παραπλάνησε.Μου είπε μη μιλάς εδώ δεν είναι Σύγκλητος

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου απαντά: Είναι συνωμοσιολογίες! Όσο για τα λεγόμενα της κυρίας Γεωργαντά, μέλους του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, νομίζω πως η σοβαρότητά τους εξαντλείται στη φράση που χρησιμοποίησε, ότι«βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή”.

Διαβάστε όλοκληρη την καταγγελία και την απάντηση Παπακωνσταντίνου: ”Βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή.Μας έχουν για μπανανία”!!!

235 Άτομα για 3 χρόνια... Θα είναι ΠΑΝΤΟΥ, από υπουργεία μέχρι περιφέρειες..

34B48BE3BA329BD14AE546ED76C12FC4

Για όσους δεν το έχετε εμπεδώσει η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι εδώ σε πλήρη δράση...

TASK FORCE: 235 Άτομα για 3 χρόνια...

Θα είναι ΠΑΝΤΟΥ...από υπουργεία μέχρι περιφέρειες.. και θα έχουν μεταφραστές.

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ.

Χατζημαράκης και πρόσθεσε ότι αναμένονται περί τα 200 άτομα τα οποία θα εγκατασταθούν σε υπουργεία αλλά και σε περιφέρειες, όπου δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές.

Δανειακή σύμβαση: Το παράθυρο για ξεκαθάρισμα και η πόρτα για τον Κορυδαλλό

kremales-syntagma Γύρω στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2011, ειδικά αφού ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται καθημερινά στο Σύνταγμα και να διαδηλώνει κατά της κυβέρνησης, παρακολουθήσαμε ένα crescendo «κινητοποιήσεων» των «πνευματικών ανθρώπων», ακαδημαϊκών, πανεπιστημιακών… διδακτόρων συνταγματολόγων και επιφανέστατων νομικών, που με το κύρος της θέσης τους κατακεραύνωναν, επανειλημμένως το μνημόνιο και τους επαχθείς όρους του, καλώντας τον κόσμο να αντισταθεί!

Άκουσα πύρινους λόγους και νομικές αναλύσεις και περίμενα ότι το επόμενο βήμα θα ήταν να κατέβουν όλοι αυτοί σύσσωμοι στη δικαστική αρένα και να μην αφήσουν όρθιο ούτε κολυμπηθρόξυλο.

Κι ενώ, εγώ και οι αφελείς σαν και μένα, περιμέναμε από τους « ταγούς» του τόπου και ειδήμονες του νόμου να πάνε δικαστικώς και να «καθαρίσουν», ειδικά τη δανειακή σύμβαση, τους παρακολουθήσαμε άναυδοι να θεωρούν αντίσταση μόνο τις διαδηλώσεις, να τρέχουν πίσω απ’ τα βρακιά του ΣΤΕ και να του ζητούν να πάρει θέση επί των όρων του μνημονίου!

Το παιχνίδι της κολοκυθιάς με τα κεφάλαια της Αγροτικής‏

agrotikh-thumb-large

Αγροτική δημοσίευσε σήμερα κι επίσημα αποτελέσματα 6μήνου 2011, μετά από μετάθεση της σχετικής καταληκτικής ημερομηνία δημοσίευσης (31/8/11), κάνοντας χρήση λέει σχετικής δυνατότητας του νόμου… ώστε να μπει κι εκείνη τελικά στο πρόγραμμα ανακύκλωσης ομολόγων (PSI).

Ντάξει θα πείτε, σιγά τ’ αυγά, κι άλλοι μπήκαν στο PSI και δεν έκαναν έτσι… κατά το κι άλλοι αγάπησαν αλλά δεν τρελάθηκαν…

Μείζον θέμα για την Αγροτική η ύπαρξη μεγάλου -για το μέγεθός της- όγκου Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου, κοντά 10 δις, και γενικά κάποια δάνεια σε δημόσιους φορείς (2,5 δις), κόμματα (0,5 δις), ημέτερους κλπ γενικά δανεικά κι αγύριστα.

Που τα μάζεψε τόσα ομόλογα; Πέραν του ότι κρατική τράπεζα όφειλε να στηρίζει τις εκδόσεις του Δημοσίου, γινόταν και το εξής καλό: Εντολή Κράτους κύριου μετόχου: – Αγροτική Αγροτική, δώσε 1 δις δάνειο στον ΕΛΓΑ…

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Χάγη: Ομάδα πολιτών κατέθεσε αγωγή εναντίον του Πάπα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Μια ομάδα πολιτών κατέθεσε αγωγή ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου  εναντίον του Πάπα Βενέδικτου XVI για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και της παιδοφιλίας.

Το δίκτυο των θυμάτων παιδεραστίας από Ιερείς (SNAP), όπως αυτοαποκαλείται, το οποίο έχει έδρα το Σικάγο, κατέθεσε αγωγή και ζήτησε από το δικαστήριο «να αναλάβει δράση και να ασκήσει δίωξη κατά των εγκλημάτων του Πάπα και τριών άλλων ανωτέρων στελεχών του, στο Βατικανό, λόγω της άμεσης ευθύνης τους για βιασμό και άλλες πράξεις σεξουαλικής βίας σε ολόκληρο τον κόσμο».

Τίτλοι ΤΕΛΟΥΣ για τον Καρατζαφέρη

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Το ΚΟΛΕΓΙΟ τού αφαιρεί την ηγεσία του ΛΑΟΣ.

Και το όνομα αυτού... Βορίδης.

Πολλές φορές καλό είναι να μην βιάζεται κάποιος να βγάζει συμπεράσματα για πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει, γιατί πιθανότατα θα σφάλει. Είναι καλύτερα να περιμένεις να μάθεις την αλήθεια από αυτούς που, ως άμεσα εμπλεκόμενοι, τη γνωρίζουν στα σίγουρα. Κάτι τέτοιο συνέβη με τον Καρατζαφέρη. Τελικά δεν είναι χοντρός …όπως νομίζαμε …Λάθος κάναμε …Γκαστρωμένος είναι …σύμφωνα με τη δική του δήλωση, που μας έλυσε και τις απορίες. Την αποκάλυψη την έκανε στη Βουλή και συγκεκριμένα στον διάλογο που είχε με τον Κεφαλογιάννη …"Αλλά, ακόμη κι αν βρείτε ανταπόκριση, εγώ θα "γεννήσω" κι άλλους βουλευτές, άξιους, όπως αυτούς που "γέννησα" από την αρχή του κόμματος"
Λίγο τα κιλά από τις προηγούμενες "εγκυμοσύνες", λίγο τα νέα, μπερδευτήκαμε …και μέχρι τώρα νομίζαμε ότι απλά είναι χοντρός.

Αυτά, για να γελάσουμε λίγο με τον Καρατζαφέρη, γιατί, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν θα έχουμε πολλές ακόμα ευκαιρίες στο μέλλον για να το κάνουμε αυτό. Ο αυτοδίδακτος και παντελώς αγράμματος Δελαπατρίδης ρήτορας θα "σωπάσει" σύντομα. Ο "δαιμόνιος" μέχρι γραφικότητας πολιτικός οσονούπω "τελειώνει". Τα περιστέρια θα πρέπει στις γιορτές και στις αργίες να βρουν άλλα κεφάλια για παρκάρισμα, γιατί θα χάσουν την "άπλα" της καρατζαφέριας κεφαλής. Αυτός, ο οποίος έδινε τις μεγάλες "άρπα-κόλα" λύσεις στα εθνικά μας προβλήματα, είναι θέμα χρόνου να γίνει παρελθόν. Τέλος εποχής όχι μόνον για τη γαλάζια "πολυκατοικία" του Κολωνακίου, αλλά για ολόκληρο τον πολιτικό μας "μαχαλά". Ο γαλατάς, ο οποίος έγινε θυρωρός, ανεβοκατεβάζοντας τους ενοίκους --και κυρίως τον Μητσοτάκη και τη Ντόρα-- στην "πλάτη" του, συνταξιοδοτείται.

Έτσι θα ρίξουν τον Καρατζαφέρη

Τον μυρίστηκε νωρίς ο Γιώργος τον μικρό. Θα μου πείτε όχι και μικρός, κοτζάμ αρχηγός κόμματος ήταν ο πτυχιούχος του Χάρβαρντ πριν ενταχθεί στο ΛΑΟΣ! Απλά έπαιρνε χαμηλά ποσοστά και τον είχαν και για γραφικό ακροδεξιό οι φυλλάδες των εργολάβων και οι μεγαλοκαναλάρχες! Όταν όμως τον μάζεψε ο Καρατζαφέρης και πλέον το σύστημα τον έβγαλε από τον βούρκο της αφάνειας, τότε ο ...

Μάκης Βορίδης έδειξε το πραγματικό του ταλέντο στην ...ανατροπή! Και να οι εκπομπές στα κανάλια, τα πάνελ, η σοβαρότητα, η ...απάλειψη και η στρογγυλοποίηση του παρελθόντος του! Έλα όμως που οι φιλοδοξίες του ήταν μεγαλύτερες από το μπόι του...

Έφταιγε ίσως και η κακή επιρροή του Κώστα Κιλτίδη, που του πιπίλιζε το μυαλό από νωρίς για αρχηγιλίκια....

Ο πολιτικός αμοραλισμός ενός μεταλλαγμένου πρώην καριερίστα αριστερού

Περιχαρή τα media μετέδωσαν τη δήλωση του αρεσκόμενου σε ακραίες συχνά δηλώσεις εντυπωσιασμού υπουργού κ. Ανδρέα Λοβέρδου, για το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που ταλαιπωρεί δέκα εκατομμύρια έλληνες. Ανάλογη δήλωση είχε κάνει σχετικά πρόσφατα και ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος.

Συμφωνώ από μια πλευρά, ανήκω κι εγώ στα δέκα εκατομμύρια έλληνες που έχουν πολλές φορές βάναυσα ταλαιπωρηθεί από απαράδεκτους υπαλλήλους σε υπηρεσίες του δημοσίου. Όπως επίσης έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολλές φορές και από υπαλλήλους ιδιωτικών εταιριών -αλλά αυτό ας είναι μια άλλη ιστορία.

Διερωτόμαι όμως και αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει σας παρακαλώ. Συγκαταλέγει άραγε και τον εαυτό του στο ένα 1.000.000.000 δημοσίων υπαλλήλων ο κ.υπουργός; Ή θεωρεί ευατόν τον μόνο που εργάζεται, μαζί με τον κ.Πάγκαλο, σε αντίθεση με τους άλλους 999.998 κηφήνες που είναι άχρηστοι και τεμπέληδες και δεν δουλεύουν (αυτό δεν υπονοεί ο υπουργός;).

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΝΔ τελικά συναινεί και στο νέο χαράτσι

nd_pasokΗ πρόσφατη σοβιετικού τύπου έκτακτη εισφορά που επιβάλλεται δίκην ποινής στους ιδιοκτήτες ακινήτων και η  οποία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τον νομικό κόσμο της χώρας για την αντισυνταγματικότητά της, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν, να έχει ενοχλήσει την Συγγρού.

Όμως η επίσημη αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα. Τουλάχιστον.....

δύο ανακοινώσεις που εξέδωσε το κόμμα αυτό, δείχνουν ότι μάλλον συναινεί στην επιβολή έκτακτης εισφοράς στα ακίνητα.

Το μεγάλο μυστικό της Γερμανίας

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Τι κρύβεται στα υπόγεια της εξουσίας στο Βερολίνο;

Ποιοι «εκκολάπτουν» το νέο «αυγό του φιδιού»;

Τι συνδέει το Βερολίνο της Στάζι με το Πεκίνο του Μάο;

Το κείμενο αυτό γράφεται τη στιγμή που Γερμανοί πολίτες διαμαρτύρονται έξω από τη γερμανική πρεσβεία της Αθήνας για την άρνηση της Γερμανίας να αποζημιώσει τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στην Ελλάδα …Γράφεται την ώρα που βλέπουμε μια πρωτοφανή "στροφή" της γερμανικής διπλωματίας στο θέμα των αποζημιώσεων. "Μόνον "ηθική" υποχρέωση έχει η Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα" …δήλωσε ο Γερμανός πρέσβης στους διαμαρτυρόμενους ομοεθνείς του. Τραγική σύμπτωση; Την ίδια ώρα, που η νέα προκλητική και γεμάτη θράσος μερκελική Γερμανία αρνούνταν τα χρέη της για την προηγούμενη εισβολή της στην Ελλάδα, ξεκινούσε νέος γύρος λεηλασίας της Ελλάδας.

Ράιχενμπαχ: Ο σκληρός σοσιαλδημοκράτης τεχνοκράτης με τα γκριζοπράσινα μάτια

  • reichenbach-horst-660_2Ο στοχαστικός και ολιγόλογος τεχνοκράτης Χορστ Ράιχενμπαχ είναι θιασώτης της άποψης πρώτα ευημερούν οι αριθμοί και μετά οι άνθρωποι, υπό την έννοια ότι αυτή είναι η ασφαλέστερη μέθοδος να επιτύχεις την ανάπτυξη που θα φέρει την ευημερία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Επισήμως δεν θα είναι παρά μόνον ο τεχνικός σύμβουλος της ελληνικής κυβέρνησης ο οποίος θα βοηθά τη χώρα στην προσπάθειά της να βγει από το οικονομικό της αδιέξοδο. Ουσιαστικά θα είναι ο τοποτηρητής των Βρυξελλών ο οποίος θα εγκρίνει κάθε απόφαση και θα ελέγχει την εφαρμογή της, καθώς οι δανειστές της Ελλάδας έχουν διαπιστώσει ότι δεν μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη στην αποτελεσματικότητα της ελληνικής κυβέρνησης έτσι ώστε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Θερίζει η φτώχεια στις ΗΠΑ

images usa (2)

Ο αριθμός των Αμερικανών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας έφτασε στον αριθμό ρεκόρ των 46,2 εκατομμυρίων πέρυσι την ώρα που η οικονομία των ΗΠΑ παλεύει να ανακάμψει από την ύφεση, ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Σε έκθεσή του που υπογραμμίζει τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και το Κογκρέσο, το Γραφείο Απογραφής των ΗΠΑ σημειώνει ότι το ποσοστό της φτώχειας στη χώρα ανέβηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πέρυσι και έφτασε το 15,1%, που είναι το υψηλότερο επίπεδο από το 1993. Δηλαδή αυξήθηκε κατά 0,8% από το 2009 όταν 43,6 εκατομμύρια Αμερικανοί ζούσαν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Το Γραφείο υπογραμμίζει επίσης ότι ο αριθμός των φτωχών Αμερικανών το 2010 είναι ο μεγαλύτερος που έχει καταγράψει στα 52 χρόνια που δημοσιεύει την έκθεση με τους υπολογισμούς του, οι οποίοι αφορούν τα άτομα άνω των 15 ετών.

Θα γίνει πανικός… Έρχεται η ώρα σας!

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Μαΐλης: Εμείς οι κομμουνιστές είμαστε αντισυνταγματικοί

ΕΞΩ…. το ΚΚΕ από τη Βουλή

Το ΚΚΕ επιβιώνει χάρη στα κρατικά χρήματα και χάρη στις δημόσιες θέσεις οι οποίες του διατίθενται για να τις διαχειριστεί με βάση τα συμφέροντά του. Με τα κρατικά χρήματα διατηρεί ακμαίο τον μηχανισμό του και με τις κρατικές θέσεις συντηρεί το στελεχιακό του δυναμικό. Αυτός δηλαδή ο οποίος καταγγέλλει τον κομματισμό είναι αυτός που επιβιώνει αποκλειστικά από τον κομματισμό. Από τον παράνομο κομματισμό. Αν λοιπόν υπάρξει κάποτε η πιθανότητα να γκρεμιστεί ο δικομματισμός, το πρώτο που θα καταστραφεί θα είναι το ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ, ως κομμουνιστικό κόμμα, πρέπει να φύγει από τη Βουλή των Ελλήνων. Επιβάλλεται να φύγει, γιατί τη "βραχυκυκλώνει". Επιβάλλεται να μην συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία, γιατί "νοθεύει" το πνεύμα της.

Το τέλος του θα είναι φρικτό…

the_catastophe800

Κάθε μέρα…. μα κάθε μέρα….

Οι δικαιολογίες των πολιτικών ρουφιάνων και ξετσίπωτων γίνονται και πιο αναγουλιαστικές….

Και πάλι δεν είναι οι χειρότεροι αυτοί όμως….

Χειρότεροι είναι αυτοί που τους δίνουν πολιτικό χρόνο…… κι αυτοί είναι όλα τα υπόλοιπα κόμματα που δεν παραιτούνται….

Είναι οι συντεχνίες που γλύφουν κάθε μέρα να πάρουν κάτι παραπάνω με αντάλλαγμα την σιωπή τους….

Είναι οι δημοσιογράφοι που τους μιλάνε ακόμα στον πληθυντικό στα κανάλια και δεν τους βρίζουν τα ιερά και τα όσια τους…

Είναι όλοι όσοι ακόμα τους πιστεύουν….

Έκρηξη σε γαλλικό πυρηνικό εργοστάσιο

pirinika-flower-nuke1

Στο πυρηνικό εργοστάσιο στην Μαρκούλ της Νότιας Γαλλίας σημειώθηκε έκρηξη. Ένα νεκρός και τέσσερεις τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός. Αυξημένος ο κίνδυνος διαρροής ραδιενέργειας.

Μέχρι αυτή την ώρα καμία από τις μετρήσεις της γαλλικής εποπτικής υπηρεσίας για την πυρηνική ενέργειαASN δεν καταγράφει διαρροή ραδιενέργειας.

Το πυρηνικό εργοστάσιο στο Μαρκούλ, κοντά στην πόλη Αβινιόν στη Νότια Γαλλία είναι εξειδικευμένο στην επεξεργασία ραδιενεργού υλικού. Στη μονάδα δεν υπάρχουν πυρηνικοί αντιδραστήρες.

Για προληπτικούς λόγους οι αρχές δημιούργησαν ζώνη ασφαλείας γύρω από την πυρηνική μονάδα, η οποία χρησιμοποιείται από την επιχείρηση Areva για την παραγωγή του μείγματος ουρανίου-πλουτωνίου MOX.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Γιωργάκη... Αν τα καταφέρουμε σφύρα. Εδώ γύρω θα είμαι.

papandreou2

Συμπαθάτε με παρακαλώ για τις εμμονές μου σε πράγματα μικρά και ασήμαντα. Πράγματα ανάξια του μεγέθους της κρίσης που βασανίζει τον τόπο και τον λαό μας. Δυσανάλογα λίγα σε σχέση με την εθνική ανάταση και την οραματική έξαρση, που διαπερνούν από άκρη σε άκρη την ραχοκοκαλιά της χώρας. Και που με πρωτοπόρους τον Γιωργάκη, τον Βαγγέλη, τον Ανδρέα και τα άλλα παιδιά, -αλλά και με την ομόθυμη συμπαράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης-, αλλάζουν ριζικά το πρόσωπο αυτής της χώρας. Συμπαθάτε με, λοιπόν, αλλά εχθές έγινε, για μια ακόμη φορά, επίκληση στον ανεπαρκή πατριωτισμό μου.

Τον Απρίλιο που μας πέρασε είχα δημοσιεύσει τον παρακάτω πίνακα, που περιείχε αφενός τις τιμές με τις οποίες αγοράζει η φίλη και δανείστρια μας Γερμανία τα φίλτρα αιμοκάθαρσης και αφετέρου τις περίφημες "τιμές ΦΕΚ" με τις οποίες για πολλά χρόνια αγόραζε τα ίδια ακριβώς προϊόντα το δικό μας πρωτοπόρο σύστημα υγείας.

Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι

...Μοιραίοι.

Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.

...Μήπως την Προδοσία ακολουθεί Πραξικόπημα;

Αυτά, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, είναι πρωτοφανή και εξόχως επικίνδυνα. Έχουν βάλει τον λαό ν' αναζητά τη σωτηρία του ανάμεσα σε προδοτικές ηγεσίες και ετοιμάζονται να τον "κατακρεουργήσουν". Για να καταλάβει κάποιος την επικινδυνότητα της κατάστασης, αρκεί να πούμε ότι —κατά τη γνώμη μας— ο Σαμαράς σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Παπανδρέου. Γιατί; Γιατί ο Παπανδρέου, ό,τι ήταν να κάνει εις βάρος των Ελλήνων, το έχει ήδη κάνει. Μας πρόδωσε ως λαό, παρέδωσε την πατρίδα μας στους κατακτητές και το μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να σώσει το "τομάρι" του. Έκανε ό,τι είχε να κάνει και το μόνο που τον απασχολεί τώρα είναι να καταφέρει να "διαφύγει" με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος ...Να μην αφήσει "κενά" πίσω του, τα οποία θα επιτρέπουν στους Έλληνες να τον καταδιώξουν νομικά, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας.

Ο Σαμαράς, αντίθετα, δεν έχει τέτοια προβλήματα και ως εκ τούτου είναι αρκετά "φρέσκος" για ν' αναλάβει μια εξίσου προδοτική δράση. Σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Γιωργάκη, γιατί, προκειμένου ν' αναλάβει την Πρωθυπουργία, μπορεί να βάλει "υποθήκες" εις βάρος του ελληνικού λαού.
Γνωρίζει και ο ίδιος ότι μπορεί να το κάνει και θα δούμε παρακάτω τον λόγο, που είναι σίγουρο ότι το έχει ήδη κάνει. Αρκεί ν' αποδείξει κάποιος ότι ελέγχεται από τα ίδια παράκεντρα εξουσίας που ελέγχουν και τον Παπανδρέου και είναι βέβαιος ότι μας έχει "πουλήσει" ήδη. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι είναι επικίνδυνος.

Παφίλης: Το ένα τζαμί είναι λίγο για τους λαθρομετανάστες, να τους χτίσουμε και ένα νεκροταφείο… όποιος διαφωνεί είναι ρατσιστής

Παφίλης: Ψηφίζω με επιφύλαξη γιατί έπρεπε να είναι περισσότερα…

Για όποιον λαθρομετανάστη ενδιαφέρεται ο “υπερπατριώτης”  Καρατζαφέρης με 5.000.000, σας δίνει καί ελληνική υπηκοότητα, για όποιον πάλι δεν έχει τα απαιτούμενα χρήματα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, επενδύστε το μέλλον σας στην Ελλάδα και ο Καζάκης θα σας κάνει Έλληνες.

Νέα Δημοκρατία.. “Από μπρος Παρθένα και απο πίσω μπαίνουν Τρένα”

samaras-evraios-3-thumb-large

Η Νέα Δημοκρατία δημοσκοπικά είναι πρώτο κόμμα  χωρίς να επιτυγχάνει προς το παρόν αυτοδυναμία. Το προβλημα της είναι ότι  προσπαθεί με την πολιτική της να αλιεύσει ψήφους και απο τους αντιμνημονιακούς και απο τους ευρωπαραδομένους, χωρίς να κερδίζει κανέναν πλην των συναιθηματικά δεξιών.

Ο Σαμαράς πατά σε δύο βάρκες ή παίζει σε δύο ταμπλό θα πουν οι δεξιοί. Και είναι αλήθεια ότι  στα ΜΜΕ   και τα μικρόφωνα κατακεραυνώνει το μνημόνιο, και στην Βουλή  ψηφίζει μαζί με το ΠΑΣΟΚ το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Στα ΜΜΕ  μιλά για πόθεν έσχες όλων των υπουργών, υφυπουργών κλπ από το 1974  και στην Βουλή  μαζί με το ΠΑΣΟΚ κουκουλώνουν το σκάνδαλο της SIEMENS. Στα ΜΜΕ  δηλώνει φιλελεύθερο κόμμα κι από την άλλη υπερασπίζεται και οργανώνει στελεχιακά τους ταξιτζήδες, τους φαρμακοποιούς κι όσους πασχίζουν να μην ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα. Στα ΜΜΕ  το πρωί καταγγέλει την ύφεση και  το βράδυ σχεδιάζει να ψηφίσει το νέο μισθολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία που είναι δυο υφεσιακές πολιτικές.

Ξεκινά στη Χάγη η δίκη για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Τι διεκδικούμε...αν θελήσουμε

Με μεγάλη κάλυψη από τα ΜΜΕ ξεκινά στη Χάγη η δίκη για τις γερμανικές αποζημιώσεις, στην οποία θα παρευρίσκονται και πολλοί τοπικοί παράγοντε ελληνικών πόλεων που υπέστησαν θηριωδίες. Ελλάδα, Ιταλία και Γερμανία θα διασταυρώσουν τα ξίφη σε μία διαδικασία που θα διαρκέσει τουλάχιστον για όλη την επόμενη εβδομάδα. Το βασικό διακύβευμα για τη χώρα μας είναι να αποφασιστεί αν τα εγκλήματα που διαπράττει στρατός κατοχής σε ....ξένη χώρα είναι ακαταδίωκτα από την δικαιοσύνη του κράτους στο οποίο τελέσθηκαν (δικαίωμα ετεροδικίας).

Αν το δικαστήριο αποφασίσει να άρει το ακαταδίωκτο ανοίγει ο δρόμος για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων για τις τρομακτικές θηριωδίες των Γερμανών στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή μαζική εξόντωση πληθυσμών χωριών, κάψιμο χωριών και άλλες καταστροφές παντός είδους.